| Plot | |
Lassan kezdetét veszi 2006 ősze az Upper East Side-on... szereplők adottak, és a Te kezedben az irányítás, nincs sorozat vagy könyv, hanem csak a Te fantáziád szab határt. |
| | |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Gossip Girl Admin

Hozzászólások száma: 183 Join date: 2011. Aug. 21.
 | Téma: Karakterkereső Hétf. Aug. 22, 2011 3:28 am | |
| Hiányzik egy családtag, barát, pár vagy ellenség? Szeretnéd ha valaki megalkotná neked amilyen gyorsan csak lehet? Ez esetben nem kell mást tenned mint itt feladnod egy hirdetést. (: A hirdetés tartalmazza a következő információkat.: Karakter neve.: Kor.: Play by.: A karakteremhez fűződő kapcsolata.:Ezt a kódot másold ki.:| Kód: | [u][b]Karakter neve.:[/b][/u] [u][b]Kor.:[/b][/u] [u][b]Play by.:[/b][/u] [u][b]A karakteremhez fűződő kapcsolata.:[/b][/u] |
|
|  | | Kaylinn Vega Az Elit

Hozzászólások száma: 30 Join date: 2011. Aug. 23.
 | Téma: Re: Karakterkereső Csüt. Aug. 25, 2011 11:30 am | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Karakter neve.: Daniel Clearweather Kor.: 22 Play by.: Tom Felton A karakteremhez fűződő kapcsolata.: a legjobb barátom...mindig kiáll mellettem. ő is színész, így megértjük egymást. sokak szerint több is van köztünk, de ez ugye miattam lehetetlen. több infó az előtörténetemben.
A hozzászólást Kaylinn Vega összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Szept. 15, 2011 10:27 pm-kor. |
|  | | Chloe O'Brian Lúzer

Hozzászólások száma: 161 Join date: 2011. Aug. 23. Tartózkodási hely: NYC ;; Brooklyn
 | Téma: Re: Karakterkereső Szomb. Aug. 27, 2011 7:14 pm | |
| Karakter neve.: Jacob O’ Brian ~ Mindenki Jake – nek hívja. Kor.: 19 Play by.: Szabadon választható A karakteremhez fűződő kapcsolata.: Jake az én 19 éves bátyám, akiért rajongok, és aki szintén imád engem ( szívatni ). Nagyon jól elvagyunk, bármire hajlandóak vagyunk a másikért… Sokkal bővebb információkat az előtörténetemben találhatsz [You must be registered and logged in to see this link.]. Ha érdekel a dolog küldj nekem egy PM – et és egyeztetünk. (: |
|  | | James Spencer Bajkeverő

Hozzászólások száma: 132 Join date: 2011. Aug. 25.
 | Téma: Re: Karakterkereső Szer. Aug. 31, 2011 8:32 pm | |
| Karakter neve.: Dylan Johns Kor.: 22 Play by.: Paul Wesley A karakteremhez fűződő kapcsolata.:Ő az első számú személy az életemben. A bátyám. A nevelőintézetben kicsinek imádtuk egymást, elválaszthatatlanok voltunk, aztán elszakítottak tőle. Évekig semmit sem hallottam róla, csak miután egyetemista lett és akarva-akaratlanul összefutottam vele. Hallott rólam dolgokat, és mivel ő inkább szeret kimaradni dolgokból, így inkább kerülte a zűrös dolgaimat. De egyszer önként feladtam magam a rendőrségen, ő pedig szabadulhatott. Azóta újabban is jóban vagyunk. Mondhatjuk azt is, hogy a példaképem. Tisztelem, mert annak ellenére, hogy rosszabb körülmények között nőtt fel, nem kezdett gengszterkedni, hanem rendes munkát talált, és ma már egyetemre jár. Több infóért keress meg, ha érdekel Elkelt |
|  | | Arnold Preston Bajkeverő

Hozzászólások száma: 5 Join date: 2011. Sep. 10.
 | Téma: Re: Karakterkereső Vas. Szept. 11, 2011 2:17 am | |
| [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]Karakter neve.: Whitney Roumant Kor.: 17 Play by.: szabadon választható, Dianna Agron csak ajánlás A karakteremhez fűződő kapcsolata.: ex-barátnő. Fél évig voltunk együtt, én rettentően szerettem, de úgy néz ki neki ez kevés volt. Megcsalt, méghozzá egy Marco Kingsley nevű sráccal. Whitney nem tudja, de még mindig szeretem. Erről viszont nem áll szándékomban szólni neki. Bővebb infó: [You must be registered and logged in to see this link.]------------------------------------------------------------------------- [You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] border="0" alt="" /> [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] border="0" alt="" /> Karakter neve.: Rodolfo Skanson Kor.: 17 Play by.: Francisco Lachowski A karakteremhez fűződő kapcsolata.: Legjobb haver és egyben osztálytárs is. Iszik, drogozik, bajkeverő, akárcsak én. Tökéletesen rátaláltunk egymásra. Bővebb infó: [You must be registered and logged in to see this link.]------------------------------------------------------------------------- Karakter neve.: Samantha (nekem csak Debbie) Preston Kor.: 17 Play by.: alkotóra van bízva, lehetőleg barna, de alkuképes vagyok A karakteremhez fűződő kapcsolata.: Ikerhúgom, akit a két tesóm közül a legjobban szeretek. Bár sokat piszkálom és szívatom, mégis ő az, akiért bármit képes lennék megtenni. Csak jó néha bosszantani, az meg nem baj, ha nem tud róla, hogy bírom. Egyedül én szólítom Deboranak. Bővebb infó: [You must be registered and logged in to see this link.]
A hozzászólást Arnold Preston összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Nov. 11, 2011 8:31 pm-kor. |
|  | | Kaley Harper Az Elit

Hozzászólások száma: 31 Join date: 2011. Aug. 29.
 | Téma: Re: Karakterkereső Vas. Szept. 11, 2011 10:45 pm | |
| [You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] border="0" alt="" /> Karakter neve.: Scott Harper Kor.: 20 Play by.: Rick Malambri A karakteremhez fűződő kapcsolata.: Ő az én big brother-öm. Imádom, de a folytonos aggódásával néha már a sírba visz. Néha csipkelődünk, de általában ő szokta kezdeni a cukkolódást, én csak folytatom. Élvezi, ha az agyamra mehet, de tudja, hogy hol a határ. |
|  | | Trisha Vinson Az Elit

Hozzászólások száma: 14 Join date: 2011. Sep. 08.
 | Téma: Re: Karakterkereső Szomb. Szept. 17, 2011 9:15 pm | |
| Karakter neve.: Sam Every Kor.: 19 éves Play by.: Cam Gigandet ; Tyler Hoechlin ; Matt Lanter (ezek közül választható) A karakteremhez fűződő kapcsolata.: Sam az én legjobb barátom, aki mindig segít ha kell és soha nem hagy cserben. Most épp egy kisfilmet forgat a sulijához ami egy filmes suli és oda szeretne bekerülni, és abban segítek neki. Persze minden másban segítjk egymást. ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Karakter neve.: Vivien Vinson Kor.: 34 éves Play by.: Penelopé Cruz ; Eva Longoria ; Jennifer Lopez (szintén választható ezek közül) A karakteremhez fűződő kapcsolata.: Ő az én nagynénikém, apu húga. Ő az aki megtanított nekem egy-két dolgot az életben amiket anyukámtól kellett volna tanulnom. Ő volt az aki foglalkozott velem a szüleim helyett. Szinte ő nevelt fel. |
|  | | Rose-Mary Bonacieoux Az Elit

Hozzászólások száma: 178 Join date: 2011. Sep. 10.
 | Téma: Re: Karakterkereső Pént. Szept. 23, 2011 3:30 pm | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Karakter neve.: Julian ____ Mercer Kor.: 23 éves Play by.: Leonardo DiCaprio A karakteremhez fűződő kapcsolata.: Julian Rose apjának első számú bizalmasa, mivel a kedves papa ügyeit általában nem ő maga intézi - itt jön a képbe fiatal barátunk, aki a munkáját mulasztások nélkül végzi, kivívva az igen vonalas és rigorózusan szabálytisztelő Bonacieoux szenátor megbecsülését és tiszteletét. Fiatalkora ellenére megbízható, kreatív - csoda hát, ha Rose alig várja a pillanatot, mikor az apja magával cipelheti az üzleti tárgyalásokra és hasonlókra? Azonban a tudománya itt falnak is ütközik, mivel a fiatalember sosem mutatott különösebb érdeklődést Rosie iránt... a főnök lányával történő fraternizálás ugyanis nem megengedett, és kirúgással jár. A lány viszont a fejébe vette, hogy megtöri a jeget. Vajon sikerül neki? { csak egy PM az ára, a karakter keresztnevéről tárgyalhatunk }[You must be registered and logged in to see this image.]Karakter neve.: Sophie ____ Bonacieoux Kor.: 16 éves Play by.: Astrid Berges-Frisbey A karakteremhez fűződő kapcsolata.:A maga nemében egy igen félresikerült alkotás. A jókislány, akihez én sosem érhetek fel, s bár még csak tizenhat éves már az egyetemre készül. Persze neki is megvan az a bizonyos sötét, de ha beszívunk csillámporos oldala, amiről a szüleink nem tudnak. Némi kenőpénz fejében nem részletezem az édes-hármasokat, aminek ő is a tagja nem ritkán. Egyébként szeretjük egymást. Főleg, mikor mindketten alszunk. { csak egy PM az ára, a karakter play by-ről tárgyalhatunk }
A hozzászólást Rose-Mary Bonacieoux összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Szept. 24, 2011 6:16 pm-kor. |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Karakterkereső Szomb. Szept. 24, 2011 1:30 am | |
| |
|  | | Beverly Alice Brighton Az Elit

Hozzászólások száma: 5 Join date: 2011. Sep. 24.
 | Téma: Re: Karakterkereső Vas. Szept. 25, 2011 2:52 pm | |
| Karakter neve.:Justin Brighton Kor.: 22 Play by.:Rátok bízom A karakteremhez fűződő kapcsolata.: A bátyám, nagyon szeretem, nagyon közel áll hozzám. Elköltözött otthonról amikor apám újranősült. Zenész, és Brooklynban él. Titokban nagyapánk támogatja. Én is titokban lógok el hozzá. ------------------------------------------------------------------------------ Karakter neve.: Lindsey Haviland Kor.: 17 Play by.:Rátok bízom A karakteremhez fűződő kapcsolata.: A legjobb barátnőm. Ugyanolyan őrült mint én, mindig mindenben benne van. ------------------------------------------------------------------------------- Karakter neve.: David Phillips Lee Kor.: 19 Play by.:Rátok bízom A karakteremhez fűződő kapcsolata.: Az első komoly pasim volt, akivel elég hosszú ideig voltunk együtt. Egy bulin megcsalt, azóta ha tehetném még a Földről is kiradíroznám. Vagyis valahol ezt tenném, valahol nem. Igazi rosszfiú, olyan típus, akitől minden anya óvná a lányát. Bővebb infok az előtöriben. |
|  | | Maximilian Sanders Bajkeverő

Hozzászólások száma: 33 Join date: 2011. Sep. 07. Age: 16 Tartózkodási hely: NY
 | Téma: Re: Karakterkereső Vas. Szept. 25, 2011 3:36 pm | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Karakter neve.: Stacy Sanders Kor.: 17 Play by.: Victoria Justice (úgy láttam, nem foglalt, de persze a változtatás jogát is fenntartom) A karakteremhez fűződő kapcsolata.: Ő az én egyetlen nővérem, akit néha a Pokolba kívánok, aztán elgondolkodom, hogy mi lenne velem nélküle? Szeretem terrorizálni, ez kölcsönös, de ugyanakkor sokat segített már. Ő vezetett be a bulizás rejtelmeibe, állítólag nagy partyarc, viszont ezt sehogy sem nézem ki belőle, mivel az iskolában szinte kitűnő tanuló. |
|  | | Victor R. Engel Az Elit

Hozzászólások száma: 12 Join date: 2011. Sep. 26.
 | Téma: Re: Karakterkereső Szer. Szept. 28, 2011 7:47 pm | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Karakter neve.: Dorothea P. Higgins Kor.: 18-19 Play by.: Ginta Lapina (de alkuképes vagyok) ^^ A karakteremhez fűződő kapcsolata.: A legutolsó komoly kapcsolatom...mármint nővel. 17 évesen jöttünk össze, nagyon jól megvoltunk, igazából minden tekintetben tökéletes volt, tényleg megértettük egymást. De fél év együttlét után rá jöttem, hogy engem a pasik is ugyanúgy vonzanak, szóval úgy gondoltam, már csak az ő érdekében is, ha ennek véget vetünk. Sokáig magyaráztam neki, amíg el tudta fogadni, de utána ő is támogatott mindenben. Még most is bűntudatom van néha, amiért szakítottam vele,de a legjobb barátom és ezt igazából semmi sem ronthatja el közöttünk. |
|  | | Nick Stanton Kívülálló

Hozzászólások száma: 94 Join date: 2011. Sep. 28.
 | Téma: Re: Karakterkereső Szer. Szept. 28, 2011 11:30 pm | |
| Karakter neve.: Brett Taylor Kor.: 17 Play by.: Nem szokásom gátat szabni senkinek, egyeztessünk  A karakteremhez fűződő kapcsolata.: A legjobb barátom, a terror ikrem. Igazi laza srác, mégis mindenben lehet rá számítani.
Karakter neve.: Jessica Stephen Kor.: 17 Play by.: Itt sem gátolok meg senkit  A karakteremhez fűződő kapcsolata.: Az excsajom, a volt szerelmem és egyben az egyik legjobb haverom is. Bármiben jó tud lenni, mégis igazi csaj marad. Egyáltalán nem hülye csaj, nem naiv, jó rálátása van a dolgokra.
Karakter neve.: Angie Lorenson Kor.: 17 Play by.: Nem gátollak, csak tudd, ő inkább plázamaca. A karakteremhez fűződő kapcsolata.: Igazi végzet asszonya. Nem csak nekem, másoknak is a környezetemben. Tudja magáról hogy milyen, ki is játssza az összes kártyáját. Emellett nem ajánlatos vele rosszban lenni. Eléggé meg tudja keseríteni mások életét ha akarja. Jó barátom, és imádom a hálószobában is 
Karakter neve.: Melanie Stanton Kor.: 15 Play by.: Lehet bárki, viszont előny a kék szem és a szőke/barna/kettő közötti hajszín A karakteremhez fűződő kapcsolata.: A húgom. Imádom, csak az a baj hogy egy olyan világba vágyik, ami nem neki való. Ő nem felszínes hiába akar annak tűnni. Valójában hatalmas szíve van. ELKELTEK!
A hozzászólást Nick Stanton összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd. Okt. 11, 2011 10:12 pm-kor. |
|  | | Vanessa Abrams Kívülálló

Hozzászólások száma: 30 Join date: 2011. Sep. 16.
 | Téma: Re: Karakterkereső Pént. Szept. 30, 2011 5:05 pm | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Karakter neve.: Daniel Rufus Humphrey Kor.: 17 éves Play by.: Penn Badgley A karakteremhez fűződő kapcsolata.:Dan az én... nos, Dan az én legrégebbi és legkedvesebb barátom. Mióta ismerjük egymást tiszteletbeli részévé váltam a Humphrey famíliának és ezért - valamint Rufus gofrijáért - nem lehetek elég hálás. Dan egy ambíciózus, sokszor kínos önkritikával élő fiatal srác, akihez a múltban nem csupán baráti érzelmek fűztek, de... el kellett mennem, bizonyos családi okok miatt és azt tanácsoltam, ne várjon rám. Most visszatértem és kész lennék ott folytatni, ahol abbahagytuk... Valahol a barátság és a kicsit több mezsgyéjén. Már csak az a kérdés, Dan mennyire osztja ezt az elméletemet. |
|  | | Clarisse G. Cooper Az Elit

Hozzászólások száma: 33 Join date: 2011. Sep. 19. Age: 19 Tartózkodási hely: Upper East Side
 | Téma: Re: Karakterkereső Vas. Okt. 02, 2011 11:23 am | |
| [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]Elizabeth Drowen----------------------------------------------------------------------- # willa holland | kristen stewart # 15 éves # Méhecske #A méhecskék példaképe. Oda vissza van az Elit világért szeretne egyszer ő is ténylegesen az elitek közé kerülni, ülni a lépcső legtetején és nem csak shaket vinni. Clart pécézte ki magának, az ő kis ’utánfutója’. Amire Clar kinyitja a száját azt ő próbálja teljesíteni, de ő az a lány is aki Clar-ről mindenféle pletykát terjesztget s küldi el azokat GG-nek. Kétszínű lenne? De még mennyire… de mindent álma elérése céljában. {név & avi változtatható}
A hozzászólást Clarisse G. Cooper összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Okt. 03, 2011 6:18 pm-kor. |
|  | | |
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |