| Plot | |
Lassan kezdetét veszi 2006 ősze az Upper East Side-on... szereplők adottak, és a Te kezedben az irányítás, nincs sorozat vagy könyv, hanem csak a Te fantáziád szab határt. |
| | |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Angelica Bruce Cicababa

Hozzászólások száma: 48 Join date: 2011. Oct. 18.
 | Téma: Re: Karakterkereső Hétf. Okt. 31, 2011 6:40 pm | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Karakter neve.: Ryan Bruce Kor.: 16 Play by.: Lucas Grabeel Csoport: Bajkeverő A karakteremhez fűződő kapcsolata.: Az ikertestvérem. Imádjuk egymást. Mind a kettőnk életében fontos szerepet töltött be a színészkedés, éneklés, azonban ahogy másik társasági körbe (bandába) kerültünk nagyon megváltozott. Egykor az Elit tagja volt, de mára már Kívülállóvá lett. De én még így is nagyon szeretem. Ezen kívül gitározik. Jelentkezni PM-ben! ^^
|
|  | | Rebecca Meredith Yelnats Lúzer

Hozzászólások száma: 6 Join date: 2011. Oct. 09.
 | Téma: Re: Karakterkereső Hétf. Okt. 31, 2011 9:33 pm | |
| Lévén próbálok aktiválódni...keresem nagy szerelmemet...pillanat, kilesem az előtörténetből a nevét... Megvan! Akkor listázom is! Karakter neve : Samuel Matthew Williams Kor : Annyi biztos, én 14 évesen ismertem meg, és akkor már 21 év körül volt talán...ez két éve volt Play by : Shia LabeoufA többi dolgot az illetőre bízom, aki elvállalja, de ajánlatos elolvasni az [You must be registered and logged in to see this link.]Sok elvárásom nincs...csak annyi, hogy szeressen...hisz lejön az ET-ből, hogy nekünk egész jó a viszonyunk...de ha valami kérdés van, PM-ben egyeztethetünk. |
|  | | Pixie Pownie Kívülálló

Hozzászólások száma: 18 Join date: 2011. Oct. 12.
 | Téma: Re: Karakterkereső Hétf. Okt. 31, 2011 10:03 pm | |
| [You must be registered and logged in to see this image.] Karakter neve.: Cole ____ Hemsworth Kor.: 22 Play by.: Jesse McCartney /de alkuképes vagyok/ A karakteremhez fűződő kapcsolata.: Magabiztos, határozott és néha túlzásba viszi a dolgokat. Fogalmam sincs, hogy csinálja, de mindig tudja mit kell mondani egy nőnek, hogy lenyűgözze. Amikor megismerkedtünk a középiskolában és végigvonult a folyosón a csajok a szívükhöz kaptak és ez most sincs másként. Ő rángatott elő a mélyből, így amellett, hogy örök hálával tartozom neki más is köt hozzá. Egy időben együtt éltünk, de most már csupán közel egymáshoz, hiszen egyikünk sem szeretné, ha a média elkezdene kombinálni kettőnkről. Nagy átlagban ő írja meg a dalaimat, illetve segít nekem. Vannak vitáink, méghozzá nem is csekély számban, amik gyakran fűszerezettek ajtócsapkodással, tányértöréssel és ordibálással. Az viszont tagadhatatlan, hogy megőrülök azért a piszkos félmosolyért amit villantani szokott. Hogy végül mi lesz kettőnk között... már csak rajtunk múlik.
További infó:[You must be registered and logged in to see this link.]
U.i: Nagyon szeretném *.*
|
|  | | Rodolfo Skanson Bajkeverő

Hozzászólások száma: 65 Join date: 2011. Sep. 25. Age: 17
 | Téma: Re: Karakterkereső Kedd. Nov. 01, 2011 6:12 pm | |
| | Rodolfo Skanson írta: | Karakter neve.: Adele Skanson Kor.: 16 Play by.:Emily Osment A karakteremhez fűződő kapcsolata.: Ő az én egyetlen hugicám, imádom és védelmezem. Sok közös programunk van, főleg, hogy még együtt is élünk. Persze azért a szokásos testvéri viták sem maradnak ki az életünkből, de ezek általában nevetéssel végződnek. Alapjában véve vidám személyiség, de mint mindenkinek neki is vannak mélypontjai, ebből általában könnyedén kilendítem. Ő az egyik, aki átlát a maszkomon, vele mindent megosztok. Belerángattam az ügyeimbe és még máig bánom, de már nem tudok mit csinálni. Ha bármi kérdés van, írj Pm-et, vagy kapj el chaten, engedékeny vagyok |
A karakter már meg van alkotva, de usere egyéni probléma miatt szeretné leadni. Valaki elvállalná? :$ |
|  | | Gabriel T. Wilson Az Elit

Hozzászólások száma: 14 Join date: 2011. Nov. 02.
 | Téma: Re: Karakterkereső Csüt. Nov. 03, 2011 1:19 pm | |
| Név: Steven Trenton Kor: 17 Kapcsolatunk: A legjobb barátom. Igazi őrült csávó, eléggé hiperaktív és éretlen, vagyis jenki. Először csak levelező társak voltunk aztán párszor találkoztunk is. Rájöttünk, hogy mindketten egyformán imádjuk a zenét, szóval úgy döntöttünk, hogy együttest alapítunk. Elég beteg ötletei vannak de nagyon humoros és képes akár egyetlen szóval is feldobni a hangulatot. Elég ügyetlen, de nagyon jó szándékú csávó. Pb: Logan Lerman Név: Evan Trenton Kor:16 Kapcsolatunk: Stevo húga, az első vérbeli New Yorki lakos akivel találkoztam. Nem igazán felel meg a róla látatlanban kialakított képnek. Kicsit visszahúzódó de nagyon talpraesett lány, aki szívesen nevet és mosolyog, tehát nem az a vadulós fajta. Nagyon különbözik a bátyjától, mármint hülyeség tekintetében, ő sokkal józanabb és egy hangyányit komolyabb is. Igaz ügyetlenség és jó szándékúság terén kb egy szinten vannak. Valamiért próbálok nála bevágódni, de ez gyakran nem sikerül és minden egyes próbám kínos kudarcba fullad, amit ő csak mosolyogva fogad... Pb: Emily Browning |
|  | | Zinajda Diosan Cicababa

Hozzászólások száma: 31 Join date: 2011. Oct. 27.
 | Téma: Re: Karakterkereső Vas. Nov. 06, 2011 1:52 pm | |
| Karakter neve.:Chad Hatter (bármelyik név megváltoztatható) Kor.:18&19 Csoport.:elit&bajkeverő Play by.:választható (csak jól nézzen ki) A karakteremhez fűződő kapcsolata.: Ő amolyan suli menője srác. Rá nagyon is igaz, hogy egoista, helyes, és nem tűri a visszautasítást. Jó formán mindent megkap. Egyszer viszont nem úgy sültek el a dolgok amikor Ajdát akarta megfektetne, amint bekerült a lány a suliba. Épphogy elkezdtek járni, a srác már is ezt akarta, viszont a lány megijedt és nemet mondott. Ezt követően rögtön szakítottak. A srác viszont mindenkinek elterjesztette, hogy lefeküdtek, pedig ilyenről szó sem volt. Ajda először megpróbálta minél jobban elkerülni. Ám ezek után eltelt 2 év. A fiú megpróbál a lány felé közeledni, de Zinajda nem tudja mit akar tőle, mivel már nem ismeri a srácot... (Vagyis a mostani jelleme szabadon kialakítható) Karakter neve.:Heath Forger (név változtatható) Kor.:22&24&26 Csoport.:elit&bajkeverő&kívülálló Play by.:választható (ugyanaz, mint a másiknál) A karakteremhez fűződő kapcsolata.:Hát persze, hogy ő a legjobb tesi tanár. Jól néz ki, még jófej is, és még egy kis apró flörtnek sem tud ellenállni, legyen az diák vagy sem. Természetesen teljesen hetero, talán túlságosan is? Mondhatni szereti nézni a fiatal diáklányokat kivágott fölsőben, és miniszoknyában. Ám egyszer, (vagy többször? ki tudja...) nem bírta tartani magát és évvégén, mikor Ajda még gólya volt, megfektette. Elég volt hozzá egy kis (de erős) ital, és hogy a lány oda volt a tanárúrért. Ám ennél több nem történt, nincs titkos románc, se semmi. Csak egy egyalkalmas kaland. Igaz, a tanárúr vette el a lány szüzességét, amit tud is. De hát kit érdekel? Most pedig eltelt 2 év, a lány pedig 17 éves. Vajon a "kedves" tesitanár ugyanúgy fog viselkedni, mint eddig? Mintha semmi sem történt volna? Vagy valami megváltozott...? Aki megakarja alkotni az dobjon egy pm-et, hogy egyeztessünk! |
|  | | Emily A. Wilson Az Elit

Hozzászólások száma: 99 Join date: 2011. Nov. 01. Age: 20 Tartózkodási hely: U.E.S.
 | Téma: Re: Karakterkereső Vas. Nov. 06, 2011 3:04 pm | |
| Keresem a szüleimet!!!
Karakter neve.: Sir Arthur Wilson Kor.: 42 Play by.: Julian McMahon A karakteremhez fűződő kapcsolata.: Az apám -ügyvéd- és én nagyon jó kapcsolatot ápolunk. Mindig a legjobbat akarja nekem és sokat beszélgetünk a jövőmről is. Általában meghallgatja a véleményem, de ettől függetlenül mindig a saját akaratát akarja érvényesíteni. Tisztelem és szeretem és azt hiszem ez kölcsönös is. Csoport: Elit
Karakter neve: Margaret Wilson Kor: 40 Karakteremhez fűződő kapcsolata: Az anyám -orvos- számomra mindig is az az ember volt, aki a legtöbbet kritizált. Sosem volt hozzám egy jó szava sem, mindig volt valami, ami neki nem felelt meg. Vagy az alakomra szólt valamit, vagy a frizurámra, vagy a barátaimról volt egy-két rossz szava, de neki sosem volt jó az, amit tettem. Ettől függetlenül ő mégis az anyám és ugyanúgy szeretem, mint apámat, csak fele annyit se beszélgetek vele. Csoport: Elit
Karakter neve.:Andrew Benson Kor.:26 Play by.:Ashton Kutcher A karakteremhez fűződő kapcsolata.:Andrew -jogász- szintén egy londoni elit család sarja, akit a szüleim néztek ki nekem, mivel apám és Andrew apja jó cimborák. Miután úgy látták, hogy Bennel nem jövünk ki jól -ez volt az első találkozásunk után, mikor elhordtuk egymást mindennek- új férjjelöltet néztek ki nekem. Andrew igazán megnyerő, kedves, udvarias volt, majd az együtt töltött éjszaka után dobott valami cicababáért. Csupán 4 hónapig voltunk együtt, aztán két hónapig színét se láttam, végül egy bálon megjelent részegen és erőszakoskodni kezdett velem. Szóval miután nem hagytam magam megvert én pedig, miután sikerült valahogy kimásznom a karjai közül leléptem és az óta erről nem beszéltem senkinek. Most úgy döntött New Yorkba jön utánam, s csupán azért akar megkaparintani, mert a családja csődbe ment, így szükségük lenne rám, hogy legyen pénzük. Csoport: Elit v. Kívülálló
PM-ben szólj, ha érdekel valamelyik karakter vagy, ha kérdésed van! : )
A hozzászólást Emily A. Wilson összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Nov. 06, 2011 3:16 pm-kor. |
|  | | Arden Laurence Bajkeverő

Hozzászólások száma: 4 Join date: 2011. Nov. 04. Age: 18
 | Téma: Re: Karakterkereső Vas. Nov. 06, 2011 3:14 pm | |
| Karakter neve: Patrick D. Laurence - 49 (a keresztnevet megváltoztathatod, ha nem tetszik) Play by: Hugh Laurie, Simon Baker (változtatható) A karakteremhez fűződő kapcsolata: nemzőm, vagyis drága, jó lecsúszott ügyvéd úr, Ön az apám. Néhány évvel ezelőtt maffiózó és egyéb rossz fiús körökben gyakran emlegették míg nem ... hát, nos elcseszte az öreg. Korrupcióval vádolták, megjegyzem jogosan, amennyiben bűnnek számít megvédni a bűnősöket, de persze volt annyi befolyása, hogy elsimítsa az ügyet, hisz a tisztességes emberek könnyen félreállíthatók, nem úgy, mint egy bizonyos nem-nevezem-nevén-illető, akinek nagy szüksége volt védelemre és ez volt az, amit tényleg elszúrt az öreg. Vesztett. Kirúgták. Végül zajosan visszavonult, mielőtt egy reggel bokájára erősített betondarabbal ébredne néhány halacska társaságában. Aktív évei alatt megspórolt annyit, illetve az eladott luxusvillákból összejött egy penthouse-ra való New York-ban, s hogy a váláson is spóroljon valamit, tartásdíj és egyéb asszonynak járó összegek helyett a nyakába vett engem. Karakter neve: Nathan ? - 20 Play by: a gifen Kris Kidd van, de semmihez sem ragaszkodom A karakteremhez fűződő kapcsolata: Bátyám, vagyis a féltestvérem. Apánk közös, jelenleg mindketten nála élünk, bár én csak két éve költöztem NY-ba, miután a szüleim elváltak. Édesanyád kiléte és apához fűződő viszonya illetve a tiéd rajtad áll. Kettőnk kapcsolatát meg majd kialakul, egyelőre ''ismerkedő stádiumban'' tartunk, mivel a gyermekkorunkat külön töltöttük és most bizonyára egymás agyára megyünk. Több infó az adatlapomon, illetve pü-ben tisztázzuk a dolgokat, ha valakit érdekel |
|  | | Catherine van der Bilt Az Elit

Hozzászólások száma: 2 Join date: 2011. Nov. 06. Age: 41 Tartózkodási hely: Manhattan, New York
 | Téma: Re: Karakterkereső Hétf. Nov. 07, 2011 4:39 pm | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Karakter neve: Nicholas Lerman Kor: 32 Play by: Taylor Kinney (esetlegesen változtatható) Karakteremhez fűződő viszonya: Nick nem más, mint a szeretőm. Lassan két éve tart a kapcsolatunk, de senki az ég egy adta világon nem tud róla, szóval elég nagy titokban van, és legfőképpen azért, mert nem szeretném, ha a férjem vagy a lányaim megtudják. Nick azonban kezdi megelégelni, hogy az életemben ő csak a második. Jobban mondva a harmadik, ha a lányokat is belevesszük. Azt akarja, hogy váljak el, és költözzem hozzá... Én viszont nem állok erre készen, és a férjemet is szeretem. Elég nagy problémákat fog ez szülni, úgy érzem... Csoport: Elitet ajánlom. Ha vinnéd, dobj egy Pm-et, ha nem vagy regisztrálva, regizz vele, és azután írj üzit (; |
|  | | Alexis Hudson Bajkeverő

Hozzászólások száma: 15 Join date: 2011. Oct. 18.
 | |  | | Brandon Marshall Bajkeverő

Hozzászólások száma: 30 Join date: 2011. Oct. 22. Age: 20 Tartózkodási hely: Brooklyn
 | Téma: Re: Karakterkereső Vas. Nov. 13, 2011 2:17 pm | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Karakter neve: Conor A. Marshall Kor: 25 Play by: Milo Ventimiglia (változtatható!) A karakteremhez fűződő kapcsolata: Mióta csak megtanult beszélni, azóta folyton folyvást piszkálódik az öccsével és ebből voltak kisebb-nagyobb összeugrásaik, amikből végezetül vagy az egyik, vagy a másik -esetleg mind a ketten- lila foltokkal, vérző sebekkel távoztak. Mikor Brandon elköltözött otthonról, megragadta az alkalmat és még inkább tepert azért, hogy az övé -mint első szülött Marshall gyerek- legyen a hatalmas, jól működő, családi vállalkozás örököse. Brandon mindig is elnyomásban élt mellette. Olyanok egymásnak, mint az örök ellenségek és valószínűleg ez soha nem fog változni. Conor soha nem viselkedett igazi bátyként. Nem tudnék rá példát mondani, hogy bármikor is, bármilyen helyzetben megvédte volna egyetlen öcsikéjét. Igazi, negatív karakter. Megjátssza a szépet és jót, közben pedig a háttérben mindig valamit szövöget... Világ legboldogabb embere lennék, ha valaki vállalkozna rá és megcsinálná  |
|  | | Sophie Alice Bonacieoux Méhecske

Hozzászólások száma: 57 Join date: 2011. Sep. 20.
 | Téma: Re: Karakterkereső Csüt. Nov. 17, 2011 9:54 pm | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Karakter neve.: Jeremy Martins Kor.: 18 Play by.: Joe Jonas A karakteremhez fűződő kapcsolata.: Jeremy az én legjobb barátom, dílerem, és lelki szemetesem. ő az akinél minden buli után kikötök, és mindig ő cipel haza. nagyon fontos nekem, olyan mintha a bátyám lenne. Imádnálak ha megcsinálnád, és hálám örökké üldözne! |
|  | | Alexander Stanwood

Hozzászólások száma: 4 Join date: 2011. Dec. 28.
 | Téma: Re: Karakterkereső Hétf. Jan. 02, 2012 5:14 pm | |
| Keresem a Húgomat és a Legjobb barátomat!
[You must be registered and logged in to see this image.]
Karakter neve.: Catherine Stanwood Kor: 14 Play by.: Anna-Lena Laue A karakteremhez fűződő kapcsolata.: Az egyetlen húgom, akiért bármit megteszek, hogy ne történjen vele semmi. Nagyon közel állunk egymáshoz, nem lehet minket elválasztani egymástól, ha ketten vagyunk. Mindig elmondunk mindent a másiknak és ha kell falazunk is. Nagyon jó testvérem és nagyon nagy szükségem lenne rá! [You must be registered and logged in to see this image.]Karakter teljes neve.: Adam Lochart Kor.: 18 Play by.: Mathias Lauridsen (nincs változtatás) A karakteremhez fűződő kapcsolata.: A legjobb barátja. Eleinte sznobnak hitte Adamot, de amikor segített rajta a szomszéd, akkor megváltozott a véleménye és megkedvelte a srácot. Alex sokáig bizalmatlan volt vele, néha még most is az, de Adam folyton átlát rajta és rájön a dolgokra. Senki sem tudja rajta és Alex húgán kívül, hogy mi van a sráccal, milyen titkokat rejteget. Rá is nagyon nagy szükségem lenne!
Ha szeretnéd őket megalkotni, akkor egy pm-t. Vagy ha nem vagy beregisztrálva még, akkor regelj velük és küldj egy pm-t, aztán segítek megalkotni őket. :DDD |
|  | | Shirakawa Rina Cicababa

Hozzászólások száma: 34 Join date: 2011. Nov. 10. Age: 22 Tartózkodási hely: New York
 | Téma: Re: Karakterkereső Pént. Jan. 20, 2012 1:46 am | |
| Keresem a szüleimet: [You must be registered and logged in to see this image.]Karakter neve: Shirakawa Keisuke Kor: 47 Play by: Masu Takeshi Kapcsolatunk: Az apám, üzletember, egy unalmas, szürke alak, aki azt hiszi, joga van beleszólni az életembe. De elviselem, amíg pénzt ad. Ha mégsem tenné, legfeljebb szerzek magamnak. [You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] border="0" alt="" /> Karakter neve: Shirakawa Youko Kor: 42 Play by: Tezuka Satomi Kapcsolatunk: Az anyám, háztartásbeli és talán még apámnál is idegesítőbb a folyamatos aggodalmaskodásával. Egyszerűen túldramatizálja a dolgokat. Különben is mi köze hozzá, mit csinálok? Csak soha olyan szürkévé és jelentéktelenné ne váljak, mint ő! A barátnőmet: [You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] border="0" alt="" /> Karakter neve: Alison Roberts Kor: 17 Play by: Inna (de lehet más is, megegyezés kérdése) Kapcsolatunk: A leghűségesebb követőm. Nem egy nagy szám a csaj, olyan egy a millióból, de hűséges talpnyalóm, éppen ezért megtűröm a közelemben, sőt ha jó kedvemben vagyok, még a megunt pasijaimat is lepasszolom néha neki. Csoport: Cicababa A legnagyobb riválisomat: [You must be registered and logged in to see this image.]Karakter neve: Alexandra Downey Kor: 17 Play by: Alexandra Stan (de lehet más is, megegyezés kérdése) Kapcsolatunk: A legnagyobb riválisom. Régen ő is az „udvartartásomba” tartozott, de mikor kölcsönvettem a pasiját egy éjszakára, annyira megorrolt rám, hogy kilépett az árnyékomból és most mellettem ő a második legtündöklőbb diszkókirálynő. Néha még a pozíciómat is komolyan veszélyezteti. Pedig valahol talán még köszönettel is tartozik nekem, amiért lenyúltam akkor a pasiját, hiszen annak köszönhetően tudott így kitörni a másodhegedűs szerepéből. Ez persze nem változtat azon, hogy ki nem állhatjuk egymást és ott teszünk keresztbe egymásnak, ott alázzuk egymást, ahol csak lehet. Csoport: Cicababa ELKELT!
És a szeretőimet:
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] border="0" alt="" /> Karakter neve: Ken Chang Kor: 32 Play by: Hu Ge Kapcsolatunk: A harmincas éveiben járó kínai üzletember, aki rendszeres „kedvességemet” anyagi juttatásokkal hálálja meg. Nem látok ebben semmi kivetnivalót, a szüleim nem túl tehetősek, ráadásul hajlamosak túlságosan sokat pampogni hülyeségek miatt, nekem meg valamiből fedeznem kell a kiadásaimat. Ken egyébként is sokat van üzleti utakon, ennyi igazán belefér. Csoport: Elit
[You must be registered and logged in to see this image.] Karakter neve: Craig O’neil Kor: 21 Play by: Eric von Detten (de lehet más is, megegyezés kérdése) Kapcsolatunk: Az egyik legfelkapottabb szórakozóhely menő DJ-je, civilben egyetemista, a húszas évei elején jár. Minden csaj álma, a környék egyik legjobb pasija. Jó ideje fűz már, de én egyelőre még kéretem magamat, csak a játék izgalmáért. Csoport: Bajkeverő
Csak mert kicsit fel tudná dobni a játékomat, ha valaki elvállalná valamelyiküket. Ha netán akadna érdeklődő, pm-ben megtalál. Ami a karaktereket illeti, a fent leírtakon kívül egyéb kikötésem velük kapcsolatban nincs, de ha kérdésetek van, vagy segítségre lenne szükségetek velük kapcsolatban, keressetek bátran 
A hozzászólást Shirakawa Rina összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Feb. 15, 2012 11:08 pm-kor. |
|  | | Rebecca Drowning

Hozzászólások száma: 25 Join date: 2012. Jan. 01.
 | Téma: Re: Karakterkereső Vas. Feb. 12, 2012 4:39 pm | |
| Karakter neve: Mark Dortson Kor: 18 Play by: Michael Cera Kapcsolatunk: A legjobb barátom, már 12 éves korom óta, példa az oly ritka fiú-lány barátságra, olyan nekem a srác, mintha a bátyám lenne, amit mindig is annyira szerettem volna. Persze anyám ezt sem hiszi el, szent meggyőződése, hogy köztem és Mark közt több van, mint barátság. Csoport: Bajkeverők |
|  | | |
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |